Preloader

ПРОМОТИВНО во Мај

ПОПУСТ или 6 рати без камата за часовник Venu black gold. Код V2000

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Од 3ти Март нова забрана за движење за тешки товарни возила во Унгарија

Почнувајќи од 03 март започнува забраната за движење за тешки товарни возила во Унгарија:
– Сабота од 22 до 24 и
– Недела од 00 до 22 часот.

Со GARMIN dezl професионалната серија навигација за камиони примајте ги сите информации за состојби во сообраќајот во реално време – преку digital traffic функцијата.
Новите модели dezl 570LMT-D и dezl 580LMT-D со компатибилен fleet кабел fmi25, fmi45 или соодветен полнач ја имаат функцијата прием на traffic информации.

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (1)

Збир: 33,980.00ден

КошничкаНаплата

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!