Preloader

ПРОМОТИВНО во Април

7% ПОПУСТ и ПОДАРОК за нарачки Tacx Тренажери. Код Т7

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Адриана Поп Арсова победник на полумаратон – Sofia Marathon 2019

Адриана Поп Арсова продолжува со успесите и на меѓународен терен. Победи на полумаратон на Sofia Marathon 2019.

ЧЕСТИТКИ!

Адријана, Игор и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!