Preloader

ПРОМОТИВНО во Јули

ПОДАРОК со сите преднарачки за Fenix или Instinct SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Адријана Поп Арсова Нов државен рекорд 5000м – 18.09.22

Адријана повторно руши рекорди. Овој пат со
нов државен рекорд 5000м – 18.09.22

ЧЕСТИТКИ!

Адријана и професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!