Младиот Андреј Андовски со 3 место на државно ниво училишта

Освоено 3то место на државно првенство ( 800м ) 😑😄💪🍃2:29мин Немногу задоволен од времето бидејќи некои попречености . Друг пат појако!!! ☺💪🍃

Андреј и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Сподели