GARMIN smart часовници

Модерниот начин на живот, се поголемата потреба од информации, мерење физичка активност и здрав животен стил ги насочија светските производители кон smart часовници кои мерат и нудат многу информации на Вашата рака.
GARMIN e водечки светски производител во оваа област. Понудени се наколку серии со многу различни модели за секоја потреба и секој животен стил.
Ќе издвоиме неколку часовници кои се најпопуларни …
Најпопуларна unisex комбинација се серијата Vivo, моделот Vivoactive 4

Новата серија GARMIN venu, елегантни smart часовници со amoled екран на допир

Venu™

Smart fashion часовници со AMOLED екран, GPS и многу апликации за активен животен стил …

Од серијата Fenix за жени и девојки најпопуларни се моделите GARMIN fenix 6s и fenix 5s plus во бела верзија, multisport, smart часовник со елегантен стил и големина прилагодена на женска рака, достапен и во други бои и комбинации со дополнителни ремчиња …

Тука се и другите женските fenix „S„ модели од сериите 5s plus или 6s plus

Кај мажите најпопуларна е серијата Fenix, во неколку верзии, новата fenix 6 серија , 5X sapphire и 5X plus sapphire

Во продажба е и новата серија fenix 6, каде веќе е понуден и модел со соларно полнење

Најголем избор модели нуди unisex серијата GARMIN vivo, фитнес нараквици кои мерат пулс, калории, поминати чекори, фитнес нараквици со ГПС за трчање, часовници vivoactive во повеќе бои …

За трчање, најмасовниот начин за здрав и активен животен стил, дали професионални натпреварувачи или активни рекреативци, тука е GARMIN forerunner серијата smart часовници. Имате комплетна анализа на Вашиот тренинг и 24 часа анализа на сите активности.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневни движења, ниво на стрес на организмот и начин на спиење, во тек на тренинг мерат исто така пул…

Ако пак сакате моќен outdoor multisport smart часовник со отпорност на секакви надворешни услови, подготвен за секакви теренски авантури и специјални задачи, тогаш ви предлагаме GARMIN Instinct

За љубителите на “класични„ часовници тука е серијата vivomove HR, изглед на класичен часовник со smart функции,  мерење пулс, дневни активности, време на спиење, ниво на стрес …

ЛУКСУЗНАТА ПРЕМИУМ СЕРИЈА MARQ ЗА СИТЕ СО ПРЕФИНЕТ СТИЛ

MARQ

Луксузни премиум smart мултиспорт часовници.…

Сподели