Категорија: Велосипед

GARMIN ве води, придружува и ги меморира и анализира Вашите авантури! Дали на пат, на планина, на омилената патека за трчање, во омилената клуб сала, GARMIN ви нуди smart часовници и уреди со многу функции и сензори кои го следат...

Повеќе

Љубиша Кондев со Trek и многу професионалци и рекреативци во светот на велосипедизмот користат GARMIN Edge bike компјутери за тренинг и натпреварување ... GARMIN има технологија да Ве мотивира и да ги мери и анализира Вашите резултати …

Повеќе

 Новите серии GARMIN bike компјутери edge 530 и edge 830 веќе во пред-продажба. Достапни во преднарачка со voucher подарок и рати директно кај нас и кај нашите партнери ... Изберете го Вашиот Детали и консултации ☎️ 078 306 200 [viber & whatsapp]...

Повеќе

Игор и голем број успешни професионални и рекреативци велосипедисти во возењето користат GARMIN уреди за да ја следат локацијата, брзината, темпото, power метар, пулс, зададената рута и многу други параметри важни за добар резултат.

Повеќе

Лука Гаревски, нашиот познат триатлонец, за своите тренинзи и натпреварување користи премиум серија GARMIN уреди. Му благодариме за долгогодишната соработка и секако му посакуваме нови успеси и одлични резултати.

Повеќе

Со секоја online нарачка за GARMIN производ кој е на промоција во викенд, изберете подарок кој сакате да Ви го испорачаме со производот. ПОДАРОК 1 (PR01) Со нарачан производ од fenix 5 плус серија изберете ПОДАРОК од листата долу

Повеќе

Ве мотивираме на натпревар и активен животнен стил!Доделуваме подарок voucher за учесници и победници на спортски настани во договор со организаторите.Ако сте организатори на натпреварување во било кој спорт, контактирајте не, ќе Ве вклучиме во проектот за поддршка. Voucher се...

Повеќе

Размислувате што да им #подарите на Вашите блиски? GARMIN #HappyNewYear понуда - 15% на СИТЕ OnLine ПРЕД-НАРАЧКИ до 06.01.2019 Изберете и нарачајте, во нарачката искористете купон код - happynewyear , ако пропуштите, ние ќе го активираме и пресметаме! / бесплатна достава до...

Повеќе

GARMIN понуди нов модел BIKE компјутер со популарна цена од 11980 денари а со функции од високата класа на BIKE уреди. GPS, Smart конекција со телефон, VO2 и многу други податоци презентирани во текот на возењето и после на бесплатниот...

Повеќе