Категорија: навигација

Новата fēnix 6 серија, подготвена за авантури, сега и со соларно полнење и многу други нови функции. Изберете го Вашиот fēnix 6 часовник со подарок или 6 рати без камата за прва испорака и нарачки продолжено до 19.09.2019 ☎️ 078 306...

Повеќе

Сите патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму? За Вашите патувања Ви предлагаме GARMIN ГПС навигација ... GARMIN навигацијата во своите детални карти има милиони точки од интерес, хотели,...

Повеќе

Новата серија GARMIN drive ГПС навигација вклучува опција да Ве информира за актуелната состојба во сообраќајот на Вашата рута. Вие уживате во возењето, а GARMIN ве информира за можните застои и алтернативни патишта да ја избегнете гужвата. Drive серијата има...

Повеќе

Часовниците GARMIN ви нудат многу информации и стил на Вашата рака! Професионален спортист, рекреативно трчање, планинарење, пливање, фитнес, скијање, нуркање, триатлон, современ деловен маж, модерна бизнис девојка ... Изборот модели нуди мотиватор за секој од вас. Сите модели се со...

Повеќе

Почнувајќи од 03 март започнува забраната за движење за тешки товарни возила во Унгарија: - Сабота од 22 до 24 и - Недела од 00 до 22 часот. Со GARMIN dezl професионалната серија навигација за камиони примајте ги сите информации...

Повеќе

Планините и терените се вашиот предизвик, вашето хоби ... Движењето во планина или било кој отворен терен сите не исполнува и привлекува да го истражуваме и освојуваме регионот. Кога се работи за познат и питом терен предизвикот и ризикот од...

Повеќе

Терен? Дали рекреативно, или професионално за натпревари или можеби Вашата служба е поврзана со терен? GARMIN BaseCAMP е софтвер, одлична алатка за анализа и подготовка на Вашето движење низ теренот. Еве на пример, сакаме мала прошетка со фамилијата, секако вклучени...

Повеќе

GARMIN dezl ПРОФЕСИОНАЛНА НАВИГАЦИЈА за #Среќно по патиштата! НАМАЛЕНА ЦЕНА dezl570LMTD ОД 19980 денари, dezl580LMTD од 22980 денари Функции ... Lifetime¹ мапи ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic² Подесување на камионска рута според димензии и товар на Вашиот камион #Truck&Trailer листа на услуги,...

Повеќе

  ГЛАСОВНО ВОДЕЊЕ + DRIVER ALERTS, LIVE TRAFFIC, LIVE PARKING,  REAL DIRECTIONS™ , TRIPADVISOR® , WI-FI® , SMART NOTIFICATIONS, BLUETOOTH®HANDS-FREE CALLING, BUILT-IN DASH CAM, FORWARD COLLISION &LANE DEPARTURE WARNING,  REAL VISION™ , TRAVELAPSE™, GO ALERT, LIVETRACK GARMIN Drive серија GPS навигација со сите функции за безгрижно возење до избраната адреса со 4.3 или прегледни 5 или...

Повеќе