Категорија: drive

GARMIN ве води, придружува и ги меморира и анализира Вашите авантури! Дали на пат, на планина, на омилената патека за трчање, во омилената клуб сала, GARMIN ви нуди smart часовници и уреди со многу функции и сензори кои го следат...

Повеќе

Сите патуваме некаде, независно дали далеку или блиску, но некогаш немаме никаква идеа и план КАДЕ или незнаеме КАКО до таму? За Вашите патувања Ви предлагаме GARMIN ГПС навигација ... GARMIN навигацијата во своите детални карти има милиони точки од интерес, хотели,...

Повеќе

Дипломиран професор по физичка култура, лиценциран личен Fitness и CrossFit тренер и CrossFit натпреварувач со повеќе годишно интернационално искуство. КОНТАКТ: 078 323 532 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во...

Повеќе

Падна Даблин??????Ние вака си ја сакаме државата ? и да ? по прв пат се вееше нашето знаме на Даблин маратон ... Петар за тренинг, мерење и анализа на резултатите користи GARMIN fenix премиум часовник. Тренирајте и натпреварувајте се со мерните резултати од GARMIN...

Повеќе

Новата серија GARMIN drive ГПС навигација вклучува опција да Ве информира за актуелната состојба во сообраќајот на Вашата рута. Вие уживате во возењето, а GARMIN ве информира за можните застои и алтернативни патишта да ја избегнете гужвата. Drive серијата има...

Повеќе

Дарио Ивановски и оваа година ПОБЕДНИК на полумаратонот во Скопје, а постави и нов рекорд на патеката во дисциплина полумаратон -  01.09.10. Победничкиот подиум го подели со нашите натпреварувачи Милош Ранчиќ и Атанас Анчевски. Дарио Ивановски, тимот на MC running...

Повеќе

Почнувајќи од 03 март започнува забраната за движење за тешки товарни возила во Унгарија: - Сабота од 22 до 24 и - Недела од 00 до 22 часот. Со GARMIN dezl професионалната серија навигација за камиони примајте ги сите информации...

Повеќе

  ГЛАСОВНО ВОДЕЊЕ + DRIVER ALERTS, LIVE TRAFFIC, LIVE PARKING,  REAL DIRECTIONS™ , TRIPADVISOR® , WI-FI® , SMART NOTIFICATIONS, BLUETOOTH®HANDS-FREE CALLING, BUILT-IN DASH CAM, FORWARD COLLISION &LANE DEPARTURE WARNING,  REAL VISION™ , TRAVELAPSE™, GO ALERT, LIVETRACK GARMIN Drive серија GPS навигација со сите функции за безгрижно возење до избраната адреса со 4.3 или прегледни 5 или...

Повеќе