Категорија: outdoor

GARMIN ве води, придружува и ги меморира и анализира Вашите авантури! Дали на пат, на планина, на омилената патека за трчање, во омилената клуб сала, GARMIN ви нуди smart часовници и уреди со многу функции и сензори кои го следат...

Повеќе

Новата fēnix 6 серија, подготвена за авантури, сега и со соларно полнење и многу други нови функции. Изберете го Вашиот fēnix 6 часовник со подарок или 6 рати без камата за прва испорака и нарачки продолжено до 19.09.2019 ☎️ 078 306...

Повеќе

GARMIN Instinct е моќен часовник конструиран со посебна издржливост за секакви надворешни услови и специјални задачи. Со U.S. military standard 810G за издржливост на удар, температура и вода. Ги има и сите потребни апликации за тренинг и спорт ... Проверено...

Повеќе

Со секоја online нарачка за GARMIN производ кој е на промоција во викенд, изберете подарок кој сакате да Ви го испорачаме со производот. ПОДАРОК 1 (PR01) Со нарачан производ од fenix 5 плус серија изберете ПОДАРОК од листата долу

Повеќе

Ве мотивираме на натпревар и активен животнен стил!Доделуваме подарок voucher за учесници и победници на спортски настани во договор со организаторите.Ако сте организатори на натпреварување во било кој спорт, контактирајте не, ќе Ве вклучиме во проектот за поддршка. Voucher се...

Повеќе

 За атлети и трагачи по авантура, Garmin fēnix® 5 Plus серија multisport GPS часовници со многу функции и апликации, вградени мапи, вградена опција за безконтактни плаќања. Цврст дизајн, стилски изглед, smart функционални со опции за спорт и навигација со...

Повеќе

Модерниот начин на живот често не "врзува" на столчето во канцеларија или дома пред ТВ. Со таквиот начин на живот, по одреден период, организмот ни дава знаци дека губиме енергија, односно сме го занемариле движењето. Една од најважните активности за...

Повеќе

GARMIN понуди нов модел BIKE компјутер со популарна цена од 11980 денари а со функции од високата класа на BIKE уреди. GPS, Smart конекција со телефон, VO2 и многу други податоци презентирани во текот на возењето и после на бесплатниот...

Повеќе

Издржи, кралице е дневник за трчањето и атлетиката како животен стил, полн со примери и искуства од дома и од светот. Ваш советник во трчањето и подготовката за следниот предизвик на долги патеки. Книга во која ќе најдете и мотивација и...

Повеќе