Категорија: Велосипед

Новата fēnix 6 серија, подготвена за авантури, сега и со соларно полнење и многу други нови функции. Изберете го Вашиот fēnix 6 часовник со подарок или 6 рати без камата за прва испорака и нарачки продолжено до 19.09.2019 ☎️ 078 306...

Повеќе

Игор Трпковски, хиби велосипедист од клубот Macedonian Bike Riders овој за приближно 30 часа со својот mountinbike велосипед успеа да го искачи и спушти врвот на Водно 13 пати и да го направи првиот велосипедски „Еверестинг” на македонско тло. ЧЕСТИТКИ!...

Повеќе

Љубиша и многу професионалци и рекреативци во светот на велосипедизмот користат GARMIN Edge bike компјутери за тренинг и натпреварување ... GARMIN има технологија да Ве мотивира и да ги мери и анализира Вашите резултати …

Повеќе

Дарко Симоновски, еден од најдобрите велосипедисти во МК, тренира и се натпреварува со најдобриот bike компјутер, GARMIN edge 1030 Велосипедот е Вашиот спорт или хоби? GARMIN има технологија да Ве мотивира и да ги мери вашите резултати …

Повеќе