Категорија: Клуб

Љубители на трчањето чија цел е рекреативно или професионално да трчаат и да го прифатат здравиот начин како дел од својот живот. Долгорочната цел ќе биде секоја година во школата да се вклучуваат нови заинтересирани кандидати и со тоа да...

Повеќе

 Јасна и многу други успешни и професионални тренери, рекреативци, љубители на активен животен стил, своите тренинзи и тренинг планови ги мерат и анализираат со GARMIN. pilates fitness Имавте тренинг? Но колку време, колку калории, каков Ви беше пулсот, кои...

Повеќе

Контакт со Дарко: 078 247 400 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина,...

Повеќе

Здружение Спортски клуб ЈУГО-ИСТОК е невладина, непрофитна, неполитичка организација за сите категории на спортски активности во природа. - Велосипедизам - Планински велосипедизам - Трчање - Планинско трчање - Скијање - Планинарење - Алпинизам . . . . КОНТАКТ: 078552799 Професионалците...

Повеќе

Fitness Challenge е фитнес клуб каде што ги добивате најдобрите сегменти од CROSSFIT, TRX,RUNNING,AEROBIC,PILATES,YOGA под строг надзор на професионалци! Од Септември стартува и Fitness Challenge Kids” и кондиционата и атлетска школа Fit2run. бул.Кочо Рацин бб, 1000 Скопје, Македонија 075 308...

Повеќе

Контакт 043 619 333 | www.budoveles.mk Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките.GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо,...

Повеќе

www.endurance.mk Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во трките. GARMIN спортски smart часовници со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 ...

Повеќе

ПЛИВАЧКА ШКОЛА - УПИСИТЕ во ТЕК Само уште 15 слободни места во ГРУПИТЕ од ПЛИВАЧКАТА ШКОЛА која ќе започне наскоро (почетокот на следната недела) и за која ќе добиете информација кога официјално ќе започне... Затоа РОДИТЕЛИ, деца пливачи од минатогодишната...

Повеќе

Empire State Building Fitness Centar ул.Миле Поп Јорданов бр.70 Скопје Контакт: Александар 078 228 388 Со карта од Вашиот клуб добивате дополнителен бонус попуст или подарок за купување GARMIN производ. Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за...

Повеќе

Triogy Racing Скопје е спортски клуб посветен кон афирмација и промовирање на триатлонот како спорт и поттикнување на неговата масовност, посебно кон млади категории. Кратко кажано, афирмирање на триатлонот како начин на живеење. Сакате Вие или Вашите деца да тренираат...

Повеќе