Категорија: triathlon

Новата fēnix 6 серија, подготвена за авантури, сега и со соларно полнење и многу други нови функции. Изберете го Вашиот fēnix 6 часовник со подарок или 6 рати без камата за прва испорака и нарачки продолжено до 19.09.2019 ☎️ 078 306...

Повеќе

Како наш долгогодишен пријател и со повод победата на Topsy Triathlon 2019, Лука го подновивме со GARMIN HRM Tri, лента за пулс наменета за триатлон. -- Од денес имам целосен преглед на срцевата фреквенција за време на пливачките тренинзи. Garmin...

Повеќе

Благица Јованова го освои првото место во категорија сениори на Topsi Triathlon 2019. ЧЕСТИТКИ! Професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што...

Повеќе

Лука Гаревски го освои првото место во Elite категорија на Topsi Triathlon одржан денеска 09.06.2019 во Скопје. Честитки за Лука. Лука како успешен професионален триатлонец, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на...

Повеќе

Повелете во недела на 09.06 со почеток во 8:30 часот да ги бодриме сите натпреварувачи кои се охрабрија да бидат дел од овој ПРВ триатлон натпревар организиран од Triogy Racing MKD И овој спортски настан GARMIN го поддржува со gift...

Повеќе