Garmin Connect нова функција – следење на менструалниот циклус

Garmin Connect со нова функција за следење на менструалниот циклус, апликација каде внесувате се за вашиот менструален циклус со еден клик и имате преглед и анализа за претходните циклуси …
#smartwatch #lifestyle #garmin

Изберете го Вашиот GARMIN smartwatch

078 306 200 [viber & whatsapp] www.garmin.mk/casovnici

Сподели