Додајте му lifestyle na Вашиот GARMIN со Connect IQ

GARMIN во својата апликација за корисници Connect има IQ Store од кој можете да изберете милиони корисни и креативни апликации, watch face, дополнителни функции.
Направете го Вашиот GARMIN уникатен, прилагоден точно за вас.
IQstore е дел од апликацијата за телефон или PC – Garmin Connect, па ако досега не сте ја инсталирале, ви предлагаме да ја превземете.

Изберете GARMIN и имајте многу информации и стил на Вашата рака
За консултации во изборот, попуст, подароци, рати само со лична карта, слободно контактирајте 
078 306 200
[viber & whatsapp]
Сподели