GARMIN Livetraffic – навремени информации за состојбите по патиштата

Новата серија GARMIN drive ГПС навигација вклучува опција да Ве информира за актуелната состојба во сообраќајот на Вашата рута. Вие уживате во возењето, а GARMIN ве информира за можните застои и алтернативни патишта да ја избегнете гужвата.

Drive серијата има функции LMT-S за smart livetraffic и LMT-D за DAB дигитален прием на информации за состојба во сообраќајот.

Drive

GARMIN Drive™ - Патна навигација - Ваш водич на патување! ГЛАСОВНО ВОДЕЊЕ + DRIVER ALERTS, LIVE TRAFFIC, LIVE PARKING, REAL DIRECTIONS™ , TRIPADVI…

Сподели