Preloader

ПРОМОТИВНО

ПОДАРОК со сите нарачки за Fenix SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Игор MC и во 2020 ќе тренира со GARMIN Instinct

И оваа сезона ни беше задоволство да соработуваме со најуспешните. Игор МC Јакимовски за следната сезона ќе го користи моделот GARMIN Instinct, моќни, издржливи outdoor часовници со U.S. military standard 810 издржливост на термален шок, прашина и вода.
Smart часовници за специјални задачи!

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (1)

Збир: 27,980.00ден

КошничкаНаплата

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!