Preloader

ПРОМОТИВНО во Јули

ПОДАРОК со сите преднарачки за Fenix или Instinct SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Игор Трпковски направи Еверестинг со велосипед

Игор Трпковски, хиби велосипедист од клубот Macedonian Bike Riders овој за приближно 30 часа со својот mountinbike велосипед успеа да го искачи и спушти врвот на Водно 13 пати и да го направи првиот велосипедски „Еверестинг” на македонско тло.

ЧЕСТИТКИ!

Подвигот Игор го мерел со GARMIN edge 520 gps bike компјутер

Деталите за неговиот ппдвиг погледнете ги на профилот на Garmin Connect – link – https://connect.garmin.com/modern/activity/3913904884?share_unique_id=4

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!