Контакт

Сите информации за GARMIN во Македонија можете да ги добиете кај нас.
Контактирајте преку дадената форма или директно на +389 78 306 200 [viber&whatsapp]

© 2019 Gizzo Consulting-authorized GARMIN dealer-ID 6530133-TaxNo MK4036009500170-Head Office:Bosilovo 357, 2431 Strumica, Macedonia | info@garmin.mk | +389 78 306 200

GARMIN Showroom Скопје – линк со локација
бул.Партизански одреди бр.107
1000 Скопје
shop@garmin.mk | 075 313 111
Понеделник до Петок од 10 до 18ч
Сподели