Preloader

ПРОМОТИВНО во Мај

ПОПУСТ или 6 рати без камата за часовник Venu black gold. Код V2000

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Камионите се Вашиот бизнис во 2018?

GARMIN dezl ПРОФЕСИОНАЛНА НАВИГАЦИЈА за #Среќно по патиштата!
НАМАЛЕНА ЦЕНА dezl570LMTD ОД 19980 денари, dezl580LMTD од 22980 денари

Функции …
Lifetime¹ мапи ЕВРОПА, плус lifetime HD Digital Traffic²
Подесување на камионска рута според димензии и товар на Вашиот камион
#Truck&Trailer листа на услуги,
#Предупредувања на патот, вклучува најава за остри кривини, висини на мостови, висински ограничувања и други

Детално за модели

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (1)

Збир: 24,980.00ден

КошничкаНаплата

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!