Продажба

Купи GARMIN кај нашиот најблизок партнер!
Објавените продажни места се наши авторизирани партнери. Единствено овде ќе ги најдете најновите модели на GARMIN, со интернационална гаранција, инсталирани најнови софтвери и карти и комплетна техничка поддршка.
Продажба во цела Македонија кај нашите продажни партнери

 

 

 

     

СИТЕ GARMIN ПРОДАЖНИ МЕСТА СО ЛОКАЦИЈА И КОНТАКТ НА ОВОЈ ЛИНК – www.MKmaps.com/placecategory/garmin-gps-mk/
За секакви информации за GARMIN во Македонија слободно контактирајте не info@garmingps.mk | 078 306 200

GARMIN Sport/Fitness/Outdoor производите можете да ги нарачате и преку Вашиот клуб или тренер!
Видете листа со клубови и тренери, наши пријатели и партнери

15
Мар
Маратонец, државен првак на Македонија во повеќе дисциплини (полумаратон, 10.000 м , 5.000 м., планинско и крос кантри трчање) и…
Повеќе
14
Мар
ONLINE RUNNING COACH | Следејќи ја динамиката во која живееме, но и мојот личен модел, исклучително е тешко да бидеме на…
Повеќе
14
Мар
КОНТАКТ: 071 339 137 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, мерење и анализа на…
Повеќе
04
Фев
Весна Кираџиева е успешна атлетичарка, врвен маратонец и атлетичар во репрезентацијана на Македонија. Со својот Атлетски Клуб Endurance – Скопје…
Повеќе
17
Сеп
КОНТАКТ: 078 247 400
Повеќе
05
Сеп
КОНТАКТ: 075444863 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење…
Повеќе
05
Сеп
КОНТАКТ: 075 525 947 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати…
Повеќе
05
Сеп
Дипломиран професор по физичка култура, лиценциран личен Fitness и CrossFit тренер и CrossFit натпреварувач со повеќе годишно интернационално искуство. КОНТАКТ: 078 323 532 Професионалците со…
Повеќе
04
Сеп
КОНТАКТ  075 308 108 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати…
Повеќе
10
Јун
Александар е Building и Fitness персонален тренер во Empire State Building Fitness Centar ул.Миле Поп Јорданов бр.70 Скопје Контакт: 078…
Повеќе
06
Јун
Спортот не зајакнува не само физички, туку и психички. Дали сте се запрашале каква личност би биле доколку сте тренирале…
Повеќе

Клуб партнери

25
Мај
Љубители на трчањето чија цел е рекреативно или професионално да трчаат и да го прифатат здравиот начин како дел од…
Повеќе
13
Мај
 Јасна и многу други успешни и професионални тренери, рекреативци, љубители на активен животен стил, своите тренинзи и тренинг планови…
Повеќе
17
Сеп
Контакт со Дарко: 078 247 400 Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа…
Повеќе
05
Сеп
Здружение Спортски клуб ЈУГО-ИСТОК е невладина, непрофитна, неполитичка организација за сите категории на спортски активности во природа. - Велосипедизам -…
Повеќе
05
Сеп
Fitness Challenge е фитнес клуб каде што ги добивате најдобрите сегменти од CROSSFIT, TRX,RUNNING,AEROBIC,PILATES,YOGA под строг надзор на професионалци! Од…
Повеќе
04
Сеп
Контакт 043 619 333 | www.budoveles.mk Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите…
Повеќе
04
Сеп
www.endurance.mk Професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење…
Повеќе
11
Јун
ПЛИВАЧКА ШКОЛА - УПИСИТЕ во ТЕК Само уште 15 слободни места во ГРУПИТЕ од ПЛИВАЧКАТА ШКОЛА која ќе започне наскоро…
Повеќе
10
Јун
Empire State Building Fitness Centar ул.Миле Поп Јорданов бр.70 Скопје Контакт: Александар 078 228 388 Со карта од Вашиот клуб…
Повеќе
07
Јун
Triogy Racing Скопје е спортски клуб посветен кон афирмација и промовирање на триатлонот како спорт и поттикнување на неговата масовност,…
Повеќе
25
Мај
Сакате да тренирате и да се натпреварувате во Скијање, почнете веднаш со СКАДИ Контакт: 070 327 172 Професионалците со многу…
Повеќе

Контактирајте за клубски поволности 078 306 200

Изберете продажен партнер по градови: Скопје | Тетово | Куманово | Велес | Битола | Струмица | Гостивар | Штип | Кавадарци |