Купи GARMIN на рати

GARMIN производите можете да ги купите и на повеќе рати.
Имате избор да купите на рати преку нашите продажни партнери, Neptun, Anhoch, Polleo Sport
или директно кај нас со едноставна online постапка за рати само со лична карта.

Можете да аплицирате за рати со пополнување на формуларот даден подолу. Ратите ги одобруваме во соработка со IUTECREDIT. На Вашата апликација ќе Ви одговориме со детален амортизационен план, износ на рата.
Консултации за рати на 078 306 200 [viber&whatsapp]
Пополнете ги бараните информации и притиснете Испрати.

Изберете ДА за согласност за користење

*Пред да ја доставите копијата од лична карта, потребно е да ја селектирате ДА во полето за согласност, да превземете, потпишете и да ни ја пратите Согласноста за користење податоци од лична карта.
ПРЕВЗЕМИ СОГЛАСНОСТ - ПРИТИСНИ ЛИНК.


*Пред да ја доставите копијата од лична карта, потребно е да ја превземете, потпишете и да ни ја пратите Согласноста за користење податоци од лична карта.
ПРЕВЗЕМИ СОГЛАСНОСТ – ПРИТИСНИ ЛИНК.

Контактирајте за консултации за рати на 078 306 200 или info@garmingps.mk

Сподели