Outdoor

Прошетка, планинарење, кампување, лов, риболов, истражувања, ориентација, geocache, доверливо позиционирање на локација …
Нашите цврсти, водоотпорни гпс ресивери ќе ве лоцираат точно каде сте и ќе ве однесат точно каде сакате да стигнете – Ваше е да се фокусирате на уживање!

Showing 1–24 of 93 results