fenix

GARMIN fēnix® серија – smart Multisport часовници со GPS / GLONASS / GALILEO
освен времето, мерат и анализираат пулс, калории, ниво на стрес, ниво на спиење, навигација на терен, плус многу други информации стил на Вашата рака. Спремни за Sport, Fitness и Outdoor Авантура …

Showing 1–24 of 32 results