Sport

СПОРТ, Фитнес и Активен Животен стил

Најдете слатка мотивација да ја одржите формата па дури и надмине вашите спорт и фитнес цели. Нашите производи со прецизни мерни сензори ќе ви помогнат да ги следите вашето време, растојание, брзина, пулс за било кој спорт.

Промотивни цени на #GARMIN #Sport уредите за Професионални #спортисти, Спортски #клубови и детски #тренинг кампови!
Контактирајте не за детали info@garmingps.mk | 078 306 200

Showing 1–24 of 88 results