Санде Стојановски на 72 години истрча маратон за 4:07

Санде Стојановски, заедно со синот Игор Стојановски Гиш на 72 години истрча 42 километри за 4 часа и 7 минути!

ЧЕСТИТКИ ЗА ДВАЈЦАТА!

Игор Стојановски Гиш тренира и се натпреварува со премиум модел часовник GARMIN fenix 5.
Успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

Спортски smart часовници со GPS и апликации за професионални и рекреативни спортски активности.…

Сподели