Решенија

GARMIN нуди различни решенија за подобрувања во Вашиот секојдневен живот и Вашиот бизнис – сигурно до целта!

Бизнис решенија

Без разлика дали имате флота на комбиња за испорака , мегународен транспорт со товарни возила, такси компанија, или друга флота возила – сопствениците и менаџерите на овие мобилни средства имаат многу за следење и планирање. 
GARMIN drive навигацијата помага да се управува со максимална ефикасност, безбедност и продуктивност.

Новите smart модели имаат можност за поврзување со smart телефон а со тоа и опција за LIVETRACK, односно следење на локацијата на возилото во реално време.

Решенија за спортисти и спортски клубови

GARMIN уреди за врвни Спортски резултати и Активен животен стил – одржете ja формата па дури и надминете ги Вашите цели.
Преку OnLine софтверското решение, доатапно и како апликација за smart телефон GARMIN Connect, понудено е комплетно анализирање на спортските резултати.

ЗА ТРЕНЕРИ: Можност за далечинско следење на тренинзите на спортистите од клубот преку опцијата LiveTrack

Промотивни цени на GARMIN Sport уредите за Професионални спортисти, Спортски клубови и детски тренинг кампови! 
Контактирајте не за детали info@garmingps.mk | 078 306 200

GARMIN Livetrack
Следење на активности во реално време
СИСТЕМИ ЗА СЛЕДЕЊЕ ВОЗИЛА И ФЛОТА – Fleet Management

PND GarminGarmin навигационите уреди (PNDs) се клучен дел од денешните најкорисни, нај мултифункционални, нај економски исплатливи системи за следење возила (fleet monitoring solutions).

Работејќи со fleet management партнерите во МакедонијаGarmin навигациските уреди овозможува интерактивен навигациски линк и функционалност која ја нема самиот систем за следење на возилата.
Кај нас веќе подолго време успешно ги интегрираме Garmin навигациските уреди со системите за следење возила на нашите партнери
Geoco® | АНИМА | IceLabs и Frotcom Macedonia.

На овој линк се Понудите за Garmin PND следење возила – во соработка со најдобрите системи за следење на

Геооцо
Frotcom
систем за следење возила !
погледни понуда
Fleet Management
Сподели