Поддршка

Нашиот тим Ви стои на располагање заеднички да го разрешиме секој настанат проблем при користењето на Вашиот GARMIN производ.
Пополнете ја контакт формата и испратете до нас.


Во ГАРАНТЕН РОК или пост-гарантен кориснички период, слободно обратете се на нашиот email info@garmingps.mk или 078 306 200 во најкраток рок ќе Ви одговориме со решение.


На линковите подолу се дадени кратки упатства за некои од сериите производи на Garmin.


Како да направите БЕСПЛАТНА НАДГРАДБА на Вашиот GARMIN производ – GARMIN Express – link


Превземете GARMIN BaseCamp™ – Софтвер за преглед, анализа и планирање теренски активности – link


Garmin Connect e online тренинг апликација која ги снима, чува, анализира и споделува сите ваши sport и fitness активности – link


GARMIN Explore мобилна апликација – link


Кратко упатство за GARMIN навигација серија >link>


Restart за GARMIN часовници >линк>


Reset за GARMIN nuvi, drive и dezl серија >линк>


Reset за GARMIN fenix 5 серија >линк>


WiFi надградба на систем и карта кај GARMIN dezl 580 LMTD

Dog Tracking со GARMIN часовник видео инструкции

BirdsEye Сателитски мапи – активација и инсталација

Компанијата Гиззо Консалтинг дооел, како авторизиран GARMIN партнер комплетно го застапува GARMIN во Македонијаобезбедува целосна техничка поддршка, сервис и корисничка поддршка.

Слободно контактирајте не на info@garmingps.mk или 078 306 200.


Сподели