GARMIN Connect™

Garmin Connect e online тренинг апликација која ги снима, чува, анализира и споделува сите ваши sport и fitness активности. Придружете се на милиони корисници кои трчаат, возат велосипед, пливаат, планинарат. Garmin Connect функционира синхронизирано со Вашиот Garmin уред и ги поддржува сите подесувања на цели и норми.


Следете го нашиот профил GARMIN MK на GarminConnect


Сите ваши активности, време, рута, резултати, пулс, температура, локација – на едно место


If you only use your Garmin while you train and race, you’re missing out on half the features. Garmin Connect will display a map, temperature, lap splits, a variety of graphs and your notes for every activity, depending on your device, accessories and location. It’s everything you need to see what you’ve done and how you’re doing.

Сподели