Регистрирај Гаранција GARMIN

Почитувани,

Со овој дигитален образец се активира 2 години гаранција за вашиот GARMIN производ.

Гаранцијата е валидна дигитално, со вчитување на серискиот број.
Гиззо Консалтинг дооел, како авторизиран GARMIN партнер комплетно го застапува GARMIN во Македонија, обезбедува целосна техничка поддршка, сервис и корисничка поддршка.

За секакви проблеми во и после гарантен рок контактирајте не на info@garmingps.mk или 078 306 200

Или Online пријавете проблем на www.garmin.mk/support


Сподели