Preloader

ПРОМОТИВНО во Јули

ПОДАРОК со сите преднарачки за Fenix или Instinct SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Topsi Triogy Triathlon во Недела 09.06.2019

Повелете во недела на 09.06 со почеток во 8:30 часот да ги бодриме сите натпреварувачи кои се охрабрија да бидат дел од овој ПРВ триатлон натпревар организиран од Triogy Racing MKD

И овој спортски настан GARMIN го поддржува со gift voucher за сите учесници и winner voucher за најдобрите.


Успешните професионални триатлонци, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

 

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!