Preloader

ПРОМОТИВНО

ПОДАРОК со сите нарачки за Fenix SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Triogy Racing MKD – Triathlon клуб

Triogy Racing Скопје е спортски клуб посветен кон афирмација и промовирање на триатлонот како спорт и поттикнување на неговата масовност, посебно кон млади категории. Кратко кажано, афирмирање на триатлонот како начин на живеење.


Сакате Вие или Вашите деца да тренираат Триатлон – контактирајте на 070 27 27 54 и 070 333 130
fb fan page – https://www.facebook.com/triogyracingmkd/Успешните професионални триатлонци, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!